StubHub is een handelsplaats waar fans tickets van elkaar kopen en aan elkaar verkopen. Bestellingen tussen personen kunnen niet worden geannuleerd nadat de transactie is voltooid. Als je je tickets niet meer wilt, kun je ze gemakkelijk zonder extra kosten opnieuw aanbieden op StubHub.

1. Open het menu Mijn tickets vanuit de paginakoptekst
2. Selecteer Bestellingen in het keuzemenu
3. Zoek de bestelling die je wilt doorverkopen
4. Klik op Je tickets verkopen
5. Kies de stoelen die je wilt doorverkopen
6. Bepaal de prijs per ticket en kies de betaalmethode van je voorkeur
7. Klik op Tickets weergeven

Als je tickets doorverkoopt die je nog niet hebt ontvangen, geef je aan dat je ze niet in je bezit hebt. Wanneer je tickets zijn doorverkocht, neem contact opnemen de op met het bestelnummer. We helpen dan met de coördinatie van de levering aan de uiteindelijke koper.

Als je tickets doorverkoopt die je al in je bezit hebt, selecteer je de optie Directe levering. Nadat je een e-mail met een bevestiging van de verkoop hebt ontvangen voor je aanbieding, heb je 72 uur de tijd om de tickets naar de koper te verzenden.