Als je hulp nodig hebt bij het voltooien van je aankoop, neem je contact opnemen.

1. Klik op 'Contact opnemen met Klantenservice' om een webformulier te openen
2. Selecteer 'Ik wil tickets kopen en heb hulp nodig' als het onderwerp van je vraag
 3. Geef je e-mailadres op en beschrijf het probleem in het gedeelte Opmerkingen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op om eventuele problemen op te lossen en je te helpen je aankoop te voltooien.